Tuesday, January 4, 2011

Welcome to 2011

Assalamualaikum.

okey, selamat datang ke tahun 2011 semua!! kenapa perlu sangat smbut secara besar besaran kedatangan 2011.?? bagi aku bende tu biasa je.. lagi baik la disambut dengan doa selamat ke.. Buat mcm maal hijrah.. kan molek tu.. Nh x.. budak melayu pulak yg over exited. Malu beb dgn kaum lain.. Jangan la terpengaruh dengan deorg.. Cara Islam kan sgt elok.. ok, apepun diharapkan tahun 2011 dapat memberi lebih kebaikan&keceriaan untuk mewarnai hidupku.
Tahun yang membawa aku ke usia 23 tahun sejak 1988. Wah, sudah besar rupanya. Alhamdulillah, masih deberikan nyawa untuk terus bernafas di bumi ALLAH..


30 dec -2 jan cuti !! tapi xde cuti bagi kami.. kene duduk buat kerja di studio sbb submission on 3rd Jan 11. International conference by SRC pn xdpt nak join. Studio sebelah lagi la.. 1st Jan 11 pn ade presentatn... Ala, dah lali da, since 1st year. Kalo dulu, parents mmg asyik tnya je wekend/ cuti xbalik ke?? tapi sekarang dah 3rd year, deorg dah paham mcm mana life students architecture. Cuti ka, tarak cuti ka, sama ja.. Selalu bnyak projects kena siapkan.. Betul2 cuti masa habis sem, lepas submission. Haa.. tu baru namanya cuti..
oh ya, sekarang aku dah pandai buat video!!! haha.. 1st time cuba, dapat jgak buat tuk site analysis.. Apepun aku kena belajar juga memandangkan aku head tuk multimedia heritage studies next semester..

Tahun nh juga aku akan graduate sbg B.Sc. of Architecture.. InsyaAllah aku mmg planned nak smbung part 2. Tp belum decide tempat lagi. Klo dpt di IIUM pn lg bagus. Tp aku x sure lagi kontak aku dgn scholar tu mcm mana nanti.

Tahun nh juga aku akan pencen sbgai SRC exco members. Tak lama dah 20 Jan nanti ada AGM. Insyaallah aku akan laksanakan tugas aku yg terdaya untuk SRC nh even selepas pencen pun.

Sejak masuk sem nh, dah 2 trip under ARC aku da missed, iaitu trip mount bunga buak & trip berkelah.. xpe2 next trip aku akan adjust schedule..

Xlama lagi ade USC.. kena training cz wakil mahallah tuk athletic.
hujung bulan JAN ade taekwondo tournament( MASUM circut & IIUM open). Harus join sbb boleh buat permulaan koleksi 2011. Insyaallah..

Schedule tuk January dah semakinpenuh.. So kne planned tuk February pulak.. Aha, aktiviti lari2 marathon belum diselitkan lagi.. Tahun nh kena join aktiviti baru, melancong sambil berlari.. Sangat bagus!!

Ok nh je dpt update, memandangkan site analysis da habis present, sekarang masa untuk design pula. Final year nh kena design University gallery & archives.. Apepun, all the best!!!

3 comments:

shikkie kireides said...

rugi lo x g berkelah! bestt! :D

Mrs. Daniel Johns said...

yeahhhhhhhhhhhh thats d spirit bro hehehehehehe

Webmaster said...

this is a nice blog home theater systems